„Mulino Vardzini” е търговска марка, официално регистрирана през 2012г. и собственост на “Ай Джи Ей Инвест” ООД. Това е едно ново предприятие в производството на сладкарски изделия, регистрирано през 2009г. съвместно от арменски и български инвеститори. Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, България. Производството се извършва с модерна техника и по най-съвременна технология, което ни позволява нашите бисквити да са с най-високо качество и без конкурент.

Големият асортимент от бисквити Mulino Vardzini се представлява от повече от 10 вида. Въпреки постигнатите отлични резултати, ние се стремим към разработването на оригинални рецепти и нови начини на производство. Целият екип на Mulinо Vardzini дава своя принос в този креативен процес. Сладкарските продукти на нашата компания притежават едно уникално качество – да носят радост и празнично настроение.

До днес нашето присъствие и търсенето на нашите продукти в Руската Федерация и в България е силно. Нашата цел е да разширим присъствието на нашите сладкарски продукти в Грузия и Армения, а по-късно и в световен мащаб – Гърция, Швеция, Франция, Америка, Австралия и др.

Най-много ценим желанията на нашите клиенти.

Затова наш приоритет е винаги да сме иновативни в производството на бисквити. Бисквитите на Mulino Vardzini са оригинални що се отнася до тяхната рецепта, красива опаковка и ненадминато качество. Гаранция за това са нашите сертификати HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) и ISO 22000:2005.

Mulino Vardzini цели да създаде сладкарски шедьоври за наслада на всеки клиент.

 

Насладете се на нашите бисквити!

СЕРТИФИКАТИ